Limba română, întrebare adresată de dariuscius123, 8 ani în urmă

7 Corecteaza texul de mai jos, reprezentand o noua de jurnal a unul elev pasionat de astronomie şi transcrie-L. Astăzi a fost, aşa cum spun astronomii, Luna Plins, privind o mi-am amintit che supersuni egzista legale de ea, Cand colo, este doar un fenomen care merits admirat pentru splendoarea ei. Nu odata m am lasat fascinat de acest fenomen. Defapt, de fiecare data cand se iveste, ii descopar alte si alte propreisti. 6 puncte ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MihaiN16
105

Cerință:

7. Corectează textul de mai jos, reprezentând o notiță de jurnal a unui elev pasionat de astronomie și transcrie-l.

„Astăzi a fost, așa cum spun astronomii, Lună Plină. Privind-o mi-am amintit câte superstiții egzistă legate de ea. Când colo, este doar un fenomen care merită admirat pentru splendoarea ei. Nu odată m-am lăsat fascinat de acest fenomen. Defapt, de fiecare dată când se ivește, îi descopăr alte și alte propretăți.”

Răspuns:

Astăzi a fost, așa cum spun astronomii, Lună plină. Privind-o mi-am amintit câte superstiții există legate de ea. Când colo, este doar un fenomen care merită admirat pentru splendoarea sa / lui. Nu o dată m-am lăsat fascinat de acest fenomen. De fapt, de fiecare dată când se ivește, îi descopăr alte și alte proprietăți.

Răspuns de Graty75
18

Astăzi a fost, așa cum spun astronomii, Lună plină. Privind-o mi-am amintit câte superstiții există legate de ea. Când colo, este doar un fenomen care merită admirat pentru splendoarea lui. Nu o dată m-am lăsat fascinat de acest fenomen. De fapt, de fiecare dată când se ivește, îi descopăr alte și alte proprietăți.

Sper că te-am ajutat!

Alte întrebări interesante