Limba română, întrebare adresată de Yukiichannn, 8 ani în urmă

7. Imaginează-ți că lucrezi la o agenție de turism şi trebuie să prezinţi
unor clienți o ofertă de nerefuzat. Documentează-te pe internet și
realizează un traseu cu principalele puncte turistice pe care aceştia
le-ar putea vizita în Veneţia timp de cinci zile.(sa nu fie ff mult)
Urgent, dau coroana!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaafloarei54
1

Răspuns:

Explicație:

Venetia este una dintre cele mai populare destinatii din Italia. Nu este de mirare, asadar, ca exista nenumarate locuri de vizitat in Venetia. Aici, am selectat destinatii de neratat pe care cititorii ar trebui sa le exploreze, de la Podul Suspinelor pana la Palatul Dogilor.

1. Bazilica Sf. Marcu

Cu usurinta cea mai renumita si faimoasa cladire din Venetia, Bazilica Sf. Marcu este o piesa de arhitectura sublima care a trecut testul timpului de la crearea sa in 1092 si ramane una dintre cele mai importante cladiri religioase din nordul Italiei.

2. Piata San Marco

In timp ce Bazilica Sf. Marcu este cea mai faimoasa cladire din Venetia, Piata Sf. Marcu este cea mai faimoasa piata.

Situata pe canalul mare, vizavi de insula San Giorgio Maggiore, aceasta piata are o importanta uriasa in Venetia si este un loc cu adevarat spectaculos de vizitat.

3. Grande Canale

Venetia are literalmente sute de canale care leaga diferitele insule care alcatuiesc orasul – dintre care cel mai mare este Canale Grande.

Acest canal monumental este mai degraba ca un rau si trece de la o parte la alta a Venetiei si serpuieste prin centru intr-o forma mare de curba in S.Peste 170 de cladiri datand inca din secolul al XIII-lea marginesc malurile canalului si a servit ca o cale navigabila importanta in oras de sute de ani.

Doar patru poduri se intind pe marele canal, deoarece, in general, oamenii si turistii calatoresc de-a lungul canalului, nu peste el.

Luati in considerare sa mergeti de-a lungul sectiunilor canalului, sa admirati cladirile care il aliniaza si sa urmariti traficul aglomerat de apa din Venetia.

Alte întrebări interesante