Limba română, întrebare adresată de husteaioana28, 8 ani în urmă

7. Povesteşte despre o excursie sau o ieşire în aer liber la care ai participat. Menţionează: locul, timpul, persoanele partici- pante, întâmplările.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de allexiamn
3

Răspuns:

Vara trecuta am fost intr-o tabara cu clasa mea si doamna diriginta. Desigur ca printre colegii mei se numara si cele mai bune prietene a mele, Diana si Mihaela.

Plecasem de dimineata la ora 6, pe urma am ajuns seara in jurul orei 8. Prima noapte a fost de groaza pentru mine, deoarece nu eram prea obisnuita sa dorm in locuri noi, insa prezenta prietenelor mele ma linistit. De dimineata, am coborat jos ca sa luam micul-de-jun, urmand o mica drumetie prin padurea deasa de langa tabara noastra. Mergeam linistiti, cand dintr-o data se aude un tipat. Ne intoarcem speriati sa vedem ce s-a intamplat. Era chiar Ioana, colega mea, care se speriase in momentul in care vazuse doi pui de vulpe. Doamna diriginta ne-a spus sa ii admiram de la departare fara sa facem zgomot pentru a nu-i speria. Dupa ceva timp ne-am continuat drumul, seara urmand o cina minunata si un desert pe cinste.

A fost o aventura de neuitat si sunt sigura ca peste cativa ani o sa ne amintim cu placere de ea!

sper ca te-am ajutat!


cipi2petru: Am coborât jos
cipi2petru: Fără jos
cipi2petru: Doar nu cobori sus
husteaioana28: nu știu de tine dar eu pot coborâ sus..
allexiamn: da scuze nu am observat ca am folosit un pleonasm
cipi2petru: Mulțumesc , oricum!
allexiamn: cu drag
alexandravladila0811: ms mult!
alexandravladila0811: ♥︎
allexiamn: cu drag
Alte întrebări interesante