Limba română, întrebare adresată de shakira97, 8 ani în urmă

7.Prezintă, în cel puțin 30 de cuvinte, o legătură care se poate stabili, la nivelul conținutului, între fragmentul din textul "Soldățeii de plumb" de H. C. Andersen și fragmentul din text nonfictional. Vă rooooooooggggg!!! Îmi trebuie până mâine. Dau coroană ❤️❤️❤️
(P. S: Să începeți cu: O legătură care se poate stabili la nivelul conținutului între cele doua texte-suport este referitoare la......
În primul rand....
În Al doilea rând.....
În concluzie...... ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de casicasi24
6

Răspuns:

O legătură care se poate stabilii între cele doua texte suport este referitoare la copilărie și jocurile acesteia.

În primul rand, aurorul H.C. Andersen ne rada prin textul sau cum ar trebui sa ne arate copilăria, cum se ne jucam cu diferite obiecte găsite prin casa și cum sa fim fericiți doar intrând print-o noua ușa, una care ne poarta dincolo de meleagurile acestui pământ. Transpunandu-ne într-o lume a imaginației.

În al doilea rand, din textul Larisei, putem deduce ca în aceste timpuri, copiilor nu le mai pasa de ieșirile afara cu prietenii, de fabuloasele jocuri inventate în câteva secunde. Aceasta ne vorbește despre cum copii stau numai în casa, jucandu-se în online.

În concluzie, as vrea sa vorbesc cum sunt un copil din ambele lumi. Ma joc împreună cu alți copii pe calculator, dar când am ocazia sa ies afara împreună cu ei, nu o ratez. Așadar copilăria noastră se poate schimba pe zii ce trece, noi doar nu trebuie sa o ratam.

Explicație:

sper sa fie bine și sa-ti placa<33


shakira97: Mulțumesc!
casicasi24: sa* copiii*
Alte întrebări interesante