Limba română, întrebare adresată de tihulcaantonia8, 8 ani în urmă

7 și prietenul Carolinei, Marc, s-a îmbolnăvit, dar are doar o simplă răceală. Scrie, pe spațiul dat, un scurt text pornind de la sirul de imagini de mai jos. 1 2 3 q​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andralaura79
13

Răspuns:

Marc s-a îmbolnăvit,însă e doar o răceală mică.Mă duc să-l vizitez și să văd cum îi este.Stă întins în patul cu jucăria lui favorită,ursul Martin.E roșu pe obraji și ține un termometru în gură.Marc îmi spune că fix în momentul v-a merge la medic.Îl însoțesc alături de mama sa.Doctorul îl examinează și îi prescrie niste medicamente.După câteva zile,si-a revenit,iar acum ne putem juca împreună.

Răspuns de darius182002
6

Răspuns:

Prietenul Carolinei, Marc, s-a îmbolnăvit,dar are doar o simplă răceală.Stă întins în pat,învelitt cu plapuma iar în gură are termometrul care îi arată că are febră.Alături de el e prietenul lui Ursulache care îi ține de urât. Marc merge la medic pentru consultație.Medicul îi prescrie medicamente iar după câteva zile băiatul este sănătos.Cheful de joacă îi revine și împreună cu prietena lui, Carolina lucrează la un puzzle iar pisica îi privește curioasă.

Explicație:

Alte întrebări interesante