7 supra 6 - 3 supra 11 x (2 supra 9 - 5 supra 6) = ?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
5
Răspuns
Explicație pas cu pas:
7/6-3/11(2/9-5/6)=7/6-3/11(4/18-15/18)=7/6-3/11*(-11/18)=7/6+(3/11)*(11/18)=7/6+3/18=7/6+1/6=8/6=4/3=1_1/3
MihaiBaros:
La ultima ce este 1-1/3 sau ce inseamana bara aia dintre numere? 1_1/3
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă