Limba română, întrebare adresată de andreea2andreea1492, 8 ani în urmă

7. Transformă, în spaţiul rezervat, informația din text intr-o instructiune 109. de patru paşi, adresată colegilor tai, pentru utilizarea cu succes a siteului şi a reţelei sociale Twitter.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TatianaB
4

Transformăm informația din text într-o instrucțiune de patru pași adresată colegilor pentru utilizarea cu succes a site-ului şi a reţelei sociale Twitter.​

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Pentru a trimite un mesaj către oricine ți-a lăsat comentariu → apasă butonul Reply - cealaltă persoană o să-ți poată răspunde înapoi și în acest mod se creează o conversație scurtă și la obiect.
  2. Când ești în căutarea unui mesaj important tastează simbolul # și introdu cuvântul-cheie din acel mesaj, îl vei găsi cu ușurință.
  3. Pentru a vedea mesajele postate sau primiteaccesează folderul @Replies - de menționat este faptul că poți răspunde direct din acest folder.
  4. Când îți dorești să salvezi link-urile trimise → fă click pe steluța de deasupra săgeții de Reply - acestea vor fi salvate în Favorites, iar ulterior pot fi accesate.

Twitter este o rețea socială, un site online care permite utilizatorilor săi să trimită și să citească mesaje scurte care sunt numite ”tweets”. Twitter uneori este descris ca fiind ”SMS-ul Internetului”.

Cuvântul twitter este un cuvânt din limba engleză și se traduce ca:

  • pălăvrăgeală,
  • agitație,
  • freamăt,
  • ciripit.

Acest cuvânt desemnează site-ul web fondat în 2006 care permite scrierea și transmiterea de mesaje prin Internet, dar și compania care oferă acest serviciu de tip „rețea socială”.
La început, tweet-ul era limitat în caractere, doar 140, dar în noiembrie 2017, limita a fost dublată la 280 de caractere. Pentru tweet-urile audio și video limita rămâne la 140 de secunde pentru majoritatea conturilor.

Accesând link-ul putem citi informații despre Internet: https://brainly.ro/tema/10076232

Succes!
#SPJ1

Alte întrebări interesante