7(x-3)-2(2x+5)-3x=3(1-x)-1
Rezolvati ecuatiile in R
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
7(x-3)-2(2x+5)-3x=3(1-x)-1
7x-21 -4x-10 - 3x = 3-3x - 1
-31=2-3x <=> 3x=2+31, 3x = 33, deci x = 11
Răspuns de
0
Răspuns:
x = 11
Explicație pas cu pas:
7(x - 3) - 2(2x + 5) - 3x = 3(1 - x) - 1
7x - 21 - 4x - 10 - 3x = 3 - 3x - 1
7x - 4x - 3x + 3x = 3 + 21 - 1 + 10
3x = 33
x = 33 ÷ 3
x = 11
Alte întrebări interesante
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă