74
Arată că, dacă:
a = 7 x 7 - 3 x 3 - 5 x 6
b = 6 3 : 7 + 5 x 4 - 3 x 3
C = 42: 6 + 5 X 6 + 3 x 1
atunci:
6 xa - 2 x b + c = 4 x a + 3 x b-C
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
a=6
b=20
c=40
aici a trebuit doar să scototesti a, b și c după acea completezi următorul ex precum:
6×a(este 6 doarece am socotit ca atât este) deci
6×6-2×20+40=4×20+3×20-40
aici te descurci tu să vezi ce rezultat iti da
Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă