78+.....=67
67-....=78
Cum vine asta ca nu înțeleg va rog ajutați-mă
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns
Explicație pas cu pas:
78 + a = 67
a = 67 - 78
a = - 11
Verific: 78 + ( - 11 ) = 78 - 11 = 67
67 - ( - 11 ) = 67 + 11 = 78 → proba ( din suma 67, scad al doilea termen si obtin primul termen )
Răspuns de
4
Cred ca trebuie sa faci asa:.
78+(-11)=67
Semnul rămâne cu minus
Aici ai regulile la adunare :
+ cu - = -
- cu + = -
- cu - = +
+ cu + =+
Și la celalalt:
67-(-11)=78
78+(-11)=67
Semnul rămâne cu minus
Aici ai regulile la adunare :
+ cu - = -
- cu + = -
- cu - = +
+ cu + =+
Și la celalalt:
67-(-11)=78
Mariafantastic:
sper ca ai înțeles
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă