8+3×[(3×13-4×12:6+2×11+2):5]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
47
=8+3*[(39-4*2+22+2):5]
=8+3*[(39-8+24):5]
=8+3*(55:5)
=8+3*11
=8+33
=41
=8+3*[(39-8+24):5]
=8+3*(55:5)
=8+3*11
=8+33
=41
Răspuns de
16
8+3x[(3x13-4x12:6+2x11+2):5]=
8+3x(39-48:6+22+2):5=
8+3x(39-8+22+2):5=
11x(31+22+2):5=
11x55:5=
11x11=121
8+3x(39-48:6+22+2):5=
8+3x(39-8+22+2):5=
11x(31+22+2):5=
11x55:5=
11x11=121
rontzica:
nu ai voie sa faci adunarea pt ca ai inmultire
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă