Limba română, întrebare adresată de anastasiamea31, 7 ani în urmă

8. Alcătuiți o compunere cu titlul Cum arată iarna? Puteți utiliza expresiile: zăpadă peste tot, vântul viscoleşte, totul adormit, nemişcat, pământul acoperit, zăpadă îngheţată, iarna strălucitoare, zăpadă cristalinà, nopti geroase, pământ amortit, fulgii catifelati, flori brodate pe geamuri, copiii zglobii, peisaj feeric etc.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ingriddutzz
0

asta d un ex.Stiu că nu prea de vede dar continuă tu.E vorba despre iarna și zăpadă ei

Anexe:
Răspuns de davina77
0

Răspuns:

Cum arata iarna?

A sosit frumoasa iarna! Totul în jurul meu este alb.Vantul viscoleste afara puternic.Eu stau pe geamul din odaita bunicilor mei privind cum omătul intr un strat destul de gros se așterne pe întreaga strada,bucuros ca mâine pot sa ma dau împreună cu prieteni mei cu sania ma culc fericiți.A sosit dimineața și la prima ora strig 3 tovarăși sa mergem sa ne dam cu sania pe dealul cel abrupt,ne dam de câteva ori cu sania pentru a batatori zapata,ne prindem unul de sania celulalt și facem un trenuleț de sanii.Totul era de vis, nu am încetat nici o clipa de a ne da cu sania și de a ne bate cu zăpadă.

Pentru mine iară este unul dintre anotimpurile mele preferate deoarece nu încetezi niciodată de a te juca indiferent de vârstă.

Sper ca te am ajutat și ca este bine!!!!!!

Alte întrebări interesante