Limba română, întrebare adresată de visanoana9384, 8 ani în urmă

8. Crezi că este necesar să îți cunoști bine adversarul într-o competiție? Motivează-ţi răspunsul, în 50 - 100 de cuvinte, valorificând textul 1. 6 puncteva rog repede​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
1

Consider ca ,emoțiile si teama apar din cauza necunoscutului .

Chiar daca exista ambiție, un plan bine structurat , chiar daca iti cunosti propria valoare intr o competiție, este necesar sa iti cunosti bine adversarul .Intr o competiție este necesar ,sa ii afli adversarului punctele slabe care includ abilități ( calități ) dificile , dar si punctele forte care includ abilități bazate pe cunoaștere .Cat de bun este in comparatie cu tine , daca este inteligent etc. Nu trebuie sa se sperie nimeni daca este mai puternic sau are o experiența mai vasta decat noi , oricine poate deveni la fel de bun daca, depune efort specific , pregătire fizica . Așadar cu cat ne cunoaștem adversarul mai bine , cu atat sansele noastre cresc spre a avea succes intr o competiție , in orice ne propunem sa reusim .

Din filmele de karate, box ,am reușit sa inteleg ca, ei tin seama de foarte multe lucruri ,daca e stângaci sau dreptaci prin diferite imagini tv ii urmarea fiecare mișcare ptr ca sa stie, cu ce sa vina nou ptr , ca sa il învingă , filmele, cărțile ne pregătesc ptr orice in viata .

Alte întrebări interesante