Limba română, întrebare adresată de carmencita88, 8 ani în urmă

8. Este indicat să ne exprimăm emotiile negative in fata unui public larg? Motivează-ți răspunsul, in 50-100 de cuvinte, valorificand textul 1. 6 puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andrabaltita
1

Nu, în tot de auna, este necesar să îți exprimi emotiile /sentimentele dar nu tot timpul în mod public ,a o multime de uameni necunoscuti , este posibil ca persoane de care doresti sa te plangi in fata necunoscutilor sa faca si ea/el la fel,emotiile negative pe care le avem sunt trecatuare dar daca ai de gand sa faci public fustrarile tale pe o anumita persoana da un mare semn de nematuritete.Emotile negative pe care le avem in anumite momente ne pot face sa zicem niste lucruri pe care cu timpul o sa le regretam.Cel mai bine este sa mergi la persuana care te deranjeaza si sa discuti cu ea despre ce te face la ea/el sa ai acele emoti negatime.

Dacă mă vedea acum profa de romana la câte greseli dramaticale am facut imi punea 1 direc ....

Sper ca reiese ceva din ce am scris si ca este numarul cerut de cuvinte .Daca sunt mai multe de cat ai cerut poti scrie mai pe scurt (sau sa faci sa aiba mai mult sens adaugand si cuvinte de la tin e) .


samoriodestiu01: si valorificarea unde i?
andrabaltita: la tn în caiet /creier.
Alte întrebări interesante