Limba română, întrebare adresată de hellosanduuuu, 7 ani în urmă

8. Oferiti informații despre: • cea mai bună carte pe care o aveţi acasă; - cel mai apropiat dintre prietenii voştri; • cele mai ecologice fructe din Moldova; • covoarele moldoveneşti; iile nationale.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CretuT
5

Răspuns:

Cea mai bună carte pe care o am acasă este "The Alchemist" de Paulo Coelho. Este o poveste captivantă despre căutarea sensului vieții și a destinului. Mi-a plăcut modul în care autorul a abordat tema și cum a reușit să transmită un mesaj profund prin povestea personajelor.

Cele mai ecologice fructe din Moldova sunt cele cultivate în mod organic, fără utilizarea de pesticide sau alte produse chimice. Acestea includ mere, pere, cireșe, zmeură, etc.

Covoarele moldovenești sunt cunoscute pentru calitatea lor și pentru designul tradițional. Acestea sunt confecționate din lână sau din in și sunt decorate cu motive geometrice sau florale.

Iile naționale (cămasa tradițională) sunt considerate simbolul Moldovei. Acestea sunt confecționate din bumbac sau din in și sunt decorate cu motive tradiționale, precum flori, animale sau simboluri. Sunt purtate de femei și sunt considerate o parte importantă a culturii țării.

Explicație:

Alte întrebări interesante