Limba română, întrebare adresată de Idontknowsudisai, 8 ani în urmă

8.
Redactează un articol pentru revista școlii, de 40 – 70 de cuvinte, în care să prezinți cum
a decurs vizita ta la un astrolog, utilizând minimum două prepoziții specifice cazului
genitiv.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blablabla100
26
Am avut parte de o experiența cu totul noua, o experiența de-a dreptul uimitoare. Abia aștept sa va povestesc și sper ca acest articol sa va răspundă la anumite întrebări pe care le aveți despre astrologie.
M-am așezat pe scaun. Trebuie sa recunosc ca eram cam emoționat/a, oricum doamna/domnul astrolog a fost foarte drăguț/a și M-a primit cu un zâmbet cald și larg.
I-am spus datele mele de naștere și i-am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus depre mine. Nici eu nu știam cu ce se mănâncă astrologia, însă acum aflasem lucruri pe care nu le știam. O experiența care M-a învățat multe lucruri. Am aflat ca zodiile sunt guvernate de câte 2 planete, una principala și una secundara și ca singura zodie care e guvernata doar de o singura planeta și un fel de spirit este Capricorn (Saturn planeta principala și saturnalia spiritul). Fiecare planeta are semnificația ei, Marte-război, discuții, Pluto-moarte, renaștere. Am rămas absolut socata, am încercat sa ascund acest lucru de pe fata mea pentru a nu părea stupida.
După ce mi s-a explicat, Astrologul s-a uitat pe o harta specială. Era foarte concentrat, nu înțelegeam ce vedea el/ea acolo, însă cred ca avea logica in mintea lui. A citit, apoi a prezis anumite lucruri și mi-a dat sfaturi cu o voce calma. Abosolut facinant. M-am simțit excelent, pur și simplu vorbeam, sper doar sa nu-l fi obosit cu gura mea mare, atunci când încep sa vorbesc nu ma mai opresc.

blablabla100: Sper sa te ajute:)))
Alte întrebări interesante