(88-13+6×4:8)-(66-12-7×4)=
63+3×4-(2×2×2×2:8+5×6)=
cine ma poate ajuta
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(88-13+6×4:8)-(66-12-7×4)=
rezolvam parantezele
88-13+6×4:8=
6×4=24:8=3
88-13=75+3=78
66-12-7×4=
7×4=28
66-12=54-28=26
le înlocuim cu rezultatele în ecuație
78-26=52
63+3×4-(2×2×2×2:8+5×6)
rezolvam paranteza
2×2×2×2:8+5×6=
2×2=4×2=8×2=16:8=2
5×6=30
2+30=32
o înlocuim cu rezultatul în ecuație
63+3×4-32=
3×4=12
63+12=75
75-32=43
raluca373:
Era 2+30, nu 2×30
Răspuns de
0
Răspuns:
(8-13+6×4:8)-(66-12-7×4)=?
(88-13+24:8)-(66-12-28)=?
(88-13+3)-(54-28)=?
(75+3)-26=?
78-26=52
63+3×4-(2×2×2×2:8+5×6)=?
63+3×4-(4×2×2:8+5×6)=?
63+3×4-(8×2:8+5×6)=?
63+3×4-(16:8+5×6)=?
63+3×4-(2+5×6)=?
63+3×4-(2+30)=?
63+3×4-32=?
63+12-32=?
75-32=43
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă