Matematică, întrebare adresată de calinteodorgamilcom, 8 ani în urmă

9*1*3:3-(6:3:2*15:3:5):1=. 9*6-2+(3*3-3+3*8)+4=. (7*4+2):5*4+3*8=. (1*2*3)*6:9+6+7+8+9=. (50:5-64:8+8*9)-(6*9*1-72:8:1)=. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crys157724
2

9×1×3:3-(6:3:2×15:3:5):1=

9×3:3-(2:2×15:3:5):1=

27:3-(1×15:3:5):1=

9-(15:3:5):1=

9-1:1=

9-1=8

9×6-2+(3×3-3+3×8)+4=

54-2+(9-3+24)+4=

52+(6+24)+4=

52+30+4=86

(7×4+2):5×4+3×8=

(28+2):5×4+24=

30:5×4+24=

6×4+24=

24+24=48

(1×2×3)×6:9+6+7+8+9=

6×6:9+6+7+8+9=

36:9+6+7+8+9=

4+6+7+8+9=34

(50:5-64:8+8×9)-(6×9×1-72:8:1)=

(10-8+72)-(54-9)=

(2+72)-45=

74-45=29

Alte întrebări interesante