(9-3) la puterea a 3 a + (4-2) la puterea a 6 a
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
buna !!! ≧◡≦
rezolvarea in poza ツ
Anexe:
Răspuns de
0
(9-3)³+(4-2)⁶=
9-3=6
4-2=2
6³+2⁶
descompune-l în produs de factor pe 6
(3×2)³+2⁶
3²×2³+2⁶
descompune expresia în factori
(3³+2²)×2³
evaluează puterea
(27+2³)×2³
2³=8
(27+8)×8
adună numerele
27+8=35
35×8=280
ioanaraduradu422:
coroană?
Alte întrebări interesante
Alte limbi străine,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă