[(9+4: 4–4): 2]+[11–9: (7–8: 2)]
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
[(9+4: 4–4): 2]+[11–9: (7–8: 2)]=
[(9+1-4):2]+[11-9:(7-4)=
[(10-4):2+(11-9:3)=
6:2+11-3=
3+8=
11
Răspuns de
1
Răspuns:
[(9+4:4-4):2]+[11-9:(7-8:2)]
[(9+1-4):2]+[11-9:(7-4)]
[(10-4):2]±(11-9:3)
(6:2)+(11-3)
3+8=11
sper ca e ok și ca te-am ajutat (-ω-;)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Informatică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă