-9-9-(-27)
cum se calculeaza vreau raspuns explicit
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
daca avem 2 numere cu minus in fata una dupa alta de adunam si le dam semnul - in cazul nostru si ne va da -18..mai departe minusul in fata parantezei schimba semnul din paranteza deci ne va da + 27 acum ne-a ramas -18+27 cand avem un numar pozitiv,respectiv unul negativ consecutive le scadem si le dam semnul celui cu modolul mai mare,in cazul nostru +27 => -18+27 = 9 .Sper ca te-am ajutat !
Geanina200:
Dar cat e 12 la puterea -1?
Răspuns de
1
-9-9-(-27)=
-9-9=-18
-(-27)=+27
-18+27=
Raspuns:9
-9-9=-18
-(-27)=+27
-18+27=
Raspuns:9
Alte întrebări interesante
Fizică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă