9. Calculaţi:
a) √3•(√3-√2) + √6 ;
b) √24-√2 •(2√3-3√2);
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) √3•(√3-√2)+ √6 =
=3-√6+ √6 =
= 3 (se elimina cei doi √6 deoarece sunt la fel)
b) √24-√2 • (2√3-3√2)=
=2√6 - 2√6 + 6 =
= 6
Sper ca te-am ajutat!
=3-√6+ √6 =
= 3 (se elimina cei doi √6 deoarece sunt la fel)
b) √24-√2 • (2√3-3√2)=
=2√6 - 2√6 + 6 =
= 6
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Ed. muzicală,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă