Limba română, întrebare adresată de stefan113655, 7 ani în urmă

9. Crezi că este necesar să păstrezi un album de fotografii? Motivează-ţi răspunsul în minimum 150 de cuvinte, valorificând textul şi raportându-te la experienţa personală sau culturală.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hereforyou83
0

Răspuns:

Consider ca este foarte important sa pastram un album cu fotografii deoarece fiecare persoana are nevoie sa simta niste emotii. Un album ne poate aduce aminte de o persoana,de o calatorie,de copilarie si multe alte lucruri care iti trezesc ceva in suflet si ne dorim sa nu le uitam niciodata. Emotiile stârnite pot fi de melancolie,nostalgie,bucurie dar chiar si tristete.

Răspuns de Utilizator anonim
0


Da, consider că este necesar să păstrăm un album de fotografii. Albumul de fotografii este un mod foarte important de a înregistra şi de a păstra amintirile. Fotografiile sunt ceva mai mult decât o imagine în care îţi vezi chipul, ele reprezintă o mulţime de amintiri, momente şi sentimente care au fost prezente în viaţa ta.

Eu îmi amintesc că tata obişnuia să facă fotografii la fiecare eveniment important din familie şi le punea în album. Aceste fotografii erau aşa de speciale pentru noi, deoarece ne aminteau de momentele frumoase pe care le trăiserăm. Uneori ne uitam împreună la fotografii şi rememoram momentele împreună. Acest lucru afecta relaţia noastră într-un mod pozitiv şi a contribuit la crearea unei legături mai strânse între membrii familiei.

De asemenea, albumul poate fi un mod excelent de a prezenta istoria unei familii sau a unui grup de prieteni. El poate conţine toate amintirile, evenimentele şi schimbările care s-au petrecut de-a lungul anilor.

În concluzie, albumul de fotografii este un mod important de a înregistra şi de a păstra amintirile, iar chiar şi în ziua de astăzi, acest lucru poate fi o modalitate foarte bună de a petrece timpul împre
Alte întrebări interesante