Limba română, întrebare adresată de dinualinafloriana, 8 ani în urmă

9
Imaginează-ți o întâmplare plină de aventuri, în care personajele principale sunteți tu
şi cartea ta preferată.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaileana91
3

Răspuns:

Eu am un prieten foarte bun, s-ar putea sa il stii, doar ca nu sunt sigur/sigura. ecel prieten este cartea, si ca sa iti spun pe drept, cartea este foarte poznasa si adora aventurile.

Chiar ieri ea m-a luat intr-o aventura pe cinste, unde, am intalnit multi prieteni noi si foarte multe locuri frumoase. Aceasta aventura incepe cam asa.

De dimineata, prietena mea cartea m-a trezit si mi-a zis ca are o idee de aventura, nemai pomenit de fascinanta, asa ca, fara sa ma mai gandesc, m-am imbracat si am luat-o la drum prin imaginatie cu prietena mea.

Ea m-a dus mai intai prin taramul zanelor, numai ca zanele aveau un razboi foarte dur, asta pt ca printesa zana din partea de nord a avut un conflict mare cu printul zana din partea de sud, care dupa cum am dat de inteles, a dus la o batalie crunta inte cele doua parti. Cartea mi-a zis sa ne punem de partea sudului, ei avand o armata mai numeroasa si mai puternica. Am luat o pusca, echipamenr, si cu inima in dinti, am mers la razboi.

Desi partea de nord stia ca nu are nici o sansa sa ne infranga, tot nu s-au lasat. Batalia a durat 4 ore intregi, 4 ore in care tot ce am putut sa vad erau tinte si sange, dar, am iesit victoriosi pana la urma.

Ei bine, asa victoriosi cum eram, trebuia sa ma intorc acasa, cred ca mama deja se intreba pe unde am mai fugit.

sper ca te-am putut ajutat.


dinualinafloriana: Mulțumesc
Alte întrebări interesante