9(x+1)la a doua - (x+2) la a doua, folosind formula diferentei de patrate. Va rog, cu tot cu rezolvare.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
9(x+1)²-(x+2)²=(3x+3-x-2)(3x+3+x+2)=(2x+1)(4x+5)
Răspuns de
0
Ciiii usooor ii!!!
9(x2+2x+1)-(x2+4x+4)=9xla a doua+ 18x+9-x2-4x-4= 8x la a doua+14x+5
9(x2+2x+1)-(x2+4x+4)=9xla a doua+ 18x+9-x2-4x-4= 8x la a doua+14x+5
Silea:
am raspunsuri la cartea mea :) si tie nu ti-a dat ca acolo.
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă