[(-90):(-6)-(-4)×(-4)-1]^21:(-8)^7
Va rog!
( "^" inseamna reidicare la putere)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
(15+4×(-4)-1)^21:(-8^7)=
=(15-16-1)^21:(-8^7)=
=(-2^21):(-8^7)=
= 2^21:8^7 ( scriem expresia "8^7" sub formă exponențială în baza 2)
= 2^21:2^21=
= 1
Sper ca te-am ajutat
evaibolyatepes:
multumesc!
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă