98+4×[3×4+2×(7×8+9×4:6):10]-186=
4×3-2×[72:8×7-18:(2×4×9-64:8:4×3×9)-2×3×10]=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
=98+4x[3x4+2x(7x8+36:6):10]-186
=98+4x[3x4+2x(7x8+6):10]-186
=98+4x[3x4+2x(56+6):10]-186
=98+4x(3x4+2x62:10)-186
=98+4x(12+124:10)-186
=98+4x(12+12,4)-186
=98+4x14,4-186
=98+57,6-186
=155,6-186
=-30,4
Sper că te-am ajutat ! :))
beatriceandreea22:
Multumesc frumos.
Alte întrebări interesante
Geografie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă