Engleza, întrebare adresată de ursu02, 9 ani în urmă

99 de puncte pentru cine imi traduce asta in limba engleza(fara google translate se sterge raspunsul automat)
Dupa parerea mea familia este data de la Dumnezeu. Ea cea mai placuta alinare pe care o poti primi. Familia pentru mine este cel mai scump lucru de pe pamint. Eu cred ca familia este unicul prieten care mereu il vei avea aproape.

Neamul moldovenesc este bogat în tradiţiile pe care le posedă. Cu ajutorul lor devenim deosebiţi şi unici.Unul din cel mai important obicei este cel de a întâlni oaspeţii cu pâine coaptă în sobă, sare şi un pahar de vin. În acest mod ne arătăm tot respectul şi căldura cu care vă primim în casele noastre.
Cel mai bun prieten al meu este Ion el este un baiat de treaba, foarte nebun. El imi este ca un frate ma cunosc cu el deja de 7 ani. El este un specialist in lovituri la cap si arme. Daca as intra cu acest prieten in armata probabil nu as trai mult timp.

Eu probabil ca toti baietii nu iubesc sa merg la cumparaturi. Nu sunt o persoana care sa umble toata ziua prin oras pentru o anumita haina. Dar totusi imi place sa cumpar anumite tehnologii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mararose31
0
I think that my family was given to me by God.It is the best relief that I can recive.Family,for me is the most important thing in the world.I think that family is the only friend that will always be there.

The Moldovan nation is rich in its traditions.With their help we become unique and different.One of the most important tradition is to meet guests with baked bread,salt and a glass of wine.By doing this we show respect and warmth to you.
My best friend is Ion,a nice guy,very crazy.He is like a brother to me,I've known him for the last 7 years.He is a specialist in head shots and guns. If I were in the army with him ,I probably wouldn't last very long.

I ,like most of the boys don't love to go shopping. I'm not the person to walk all day searching for clothes. But ,I like to buy some gadgets.

Alte întrebări interesante