a) (-1) + (-7) x (-2) - 1 =
b) 12 supra 3 - 4 supra 6 + 1 supra 12=
_
c) (-2) x (-6) : (-4) x 3 =
d) (-5) x (-2) : 5 =
AJUTORRRR!
Dau coroana
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a) (-7)*(-2)=14
-1+14=13
13-1=12
b) 12 supra 3 - 4 supra 6 + 1 supra 12 = 48-8+1 totul supra 12 = 10 supra 3 = 3 intreg si 1 supra 3.
c) (-2)*(-6)=12
12:(-4)=-3
(-3)*3=-9
d)(-5)*(-2)=10
10:5=2
andreeacorina5:
Multumesc tare mult, mai am nevoie de un raspuns si iti dau coroama! :*
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă