a) 2√2 - 3√2 + 5√2
b) -√3 + 5√3 - 2√3
Va rog ajutatima!!!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
A)2√2 - 3√2 + 5√2=√2(2-3+5)
=√2 inmultit cu -8
= -8√2
B)-√3+5√3-2√3= -√3(5-2)
= -√3 inmultit cu 3
= -3√3
=√2 inmultit cu -8
= -8√2
B)-√3+5√3-2√3= -√3(5-2)
= -√3 inmultit cu 3
= -3√3
Elenadanes:
Cred ca ai gresit la "semne"
Răspuns de
1
Dai factor comun √2 (2 - 3 + 5) = 4√2
√3 ( -1 + 5 -2 )= 2√3
√3 ( -1 + 5 -2 )= 2√3
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă