a= 2-√3 ( totul subt radical)
b= 2+√3 (totul subt radical)
aratati ca a*b=1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
(√2-√3)(√2+√3)
primul radical cuprinde toata paranteza
(a+b)(a-b)=a²-b²⇒ecuatia ta este
√2²-(√3)²=√4-3=√1=1
daca nu intelegi scrisul zi
primul radical cuprinde toata paranteza
(a+b)(a-b)=a²-b²⇒ecuatia ta este
√2²-(√3)²=√4-3=√1=1
daca nu intelegi scrisul zi
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă