a = (2x-3)² -3x(x-4)+(1-x)(1+x) Aratati ca a apartine multimi numerelor naturale
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
(2x-3)² -3x(x-4)+(1-x)(1+x) =
4x^2 -12x + 9 - 3x^2 +12x + 1 - x^2 =
4x^2 - 3x^2 -x^2 - 12x + 12x +9 +1 = 10
4x^2 -12x + 9 - 3x^2 +12x + 1 - x^2 =
4x^2 - 3x^2 -x^2 - 12x + 12x +9 +1 = 10
Răspuns de
0
Salut,
A = (2x-3)²-3x(x-4)+(1-x)(1+x)
A = 4x²-12x+9-3x²+12x+1-x²
A = 10.
Succes! :3
A = (2x-3)²-3x(x-4)+(1-x)(1+x)
A = 4x²-12x+9-3x²+12x+1-x²
A = 10.
Succes! :3
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Ed. tehnologică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă