a) 2x supra 2x-3=x+2 supra x+1
b)3x-1 supra x+2=3x supra x-1
c)7x-3 supra x+5=7x-5 supra x+2
d)x-1 supra x+2=x+2 supra x+1
e) x-radical 2 supra x =x supra x+radical2
f) 0,3x-1 supra 5x=0,3 supra 5x
g) 2x-1 supra 6x -3 = -1 supra 6
h) 3x-1 supra 6x -2=4x-1 supra 8x-2
Ajutoorrr vaa rogg,ca ma asculta la matee!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Rezolv doar prima, ca să vezi cum se face.
Utilizator anonim:
Am făcut „regula lui X” -- înmulțește cu produsul numitorilor în primul pas.
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă