A = [(-3)∧2 x (-3)∧10 : (-3)∧9]∧3 : (-3)∧7
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A=[(3) la puterea 2oro 10: (3) la puterea 9]:(3) la puterea 7=
=[(3) la puterea 20:(3) la puterea 9]:(3) la puterea 7=
=(3) la puterea 20-9:(3)la puterea 7=
=(3)la puterea 11:(3) la puterea 7=
=(3) la puterea 11-7= 3 la puterea 4=81
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă