(a-3)×(b+4)=12 a=? b=?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
daca a=0 => (0-3)×(b+4)=12 => -3×(b+4)=12=> b+4=-4 =>b=-8
daca b=0 => (a-3)×4=12=> a=6
daca a=-1 => -4×(b+4)=12=>b=-7
daca b=-1 => a-3=7
Asa faci la toate numerele(ma gandesc ca toate numerele fac parte din numerele Z)
a=-9,-3,-1,0,1,2,3,4,5,6,7,9,15
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă