A) 3(x-y)^2+9x^2(x-y)^2=
B) a(x-1)-(x-1)b=
C) a(x-1)^2+4b(x-1)^2= D) a(x-3)-(x-3)b+(x-3)c=
E) m(x+a)-3(x-radical din 5) +7(x-radical din 5)=
F) X(x-2y)+3(2y-x)-x+2y=
URGENT VA ROG
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A) 3(x²-2xy+y²)+9x²×2×(x²-2xy+y²)= 3(x²-2xy+y²)(1+6x²)=3(x-y)²(1+6x²)
B)a(x-1)-b(x-1)=(x-1)(a-b)
C) (x-1)²(a+4b)
D)(x-3)(a-b+c)
E)m(x+a)+4(x-√5)=(m+4)x +am-4√5
F)(x-2y)(x-3-1)=(x-2y)(x-4)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă