a=-3intregi 3 supra 8-(-2intregi 1 supra 6)-(+1intreg 3 supra 4)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
A=-3 intregi si 3/8-(-2intregi si 1/6)-(+1intreg si 3/4)=
8× (-3)+3 / 8 - ( -2×6+1)/6-(1×4+3)/4=
-24+3/8-(-12+1)/6-(4+3)/4=
-21/8+11/6-7/4=-21×3/8+4×11/6-7×64=
-63+44-42 totul pe 24= -61/24
8× (-3)+3 / 8 - ( -2×6+1)/6-(1×4+3)/4=
-24+3/8-(-12+1)/6-(4+3)/4=
-21/8+11/6-7/4=-21×3/8+4×11/6-7×64=
-63+44-42 totul pe 24= -61/24
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Studii sociale,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă