a) 42 + 36:4
63 +48 : 6
27 +49:7
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Explicație pas cu pas:
42+36:4=
42+9=
51
63+48:6=
63+8=
71
27+49:7=
27+7=
34
andreitalos87:
ma ajuti si pe mn am postat exertitiul la profile
Răspuns de
0
a) 42 + 9 = 51
63 + 8 = 71
27 + 7 = 34
Explicație pas cu pas: Așa cum este cunoscut, pentru început se fac împărțirile, apoi rezultatul împărțirii se aduna cu ce mai rămâne în problema.
Exemplu:
63 + 48 : 6
48 : 6 = 8
63 + 8 = 71
Sper ca am fost de ajutor!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă