Limba română, întrebare adresată de andreea807, 9 ani în urmă

a) Alcatuieste o compunere de 10-15 randuri in care sa descrieti un fenomen al naturii devenind personaj folosind epitete , personificari si comparatii

sau

b) Alcatuieste o compunere de tip narativ in care sa prezentati o intamplare neobijnuitain timpul unei activitati scolare .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de angela345789
2
b) Intr-o zi frumoasa de primavara in scoala altfel, cum se obisnuieste in fiecare an la toate scolile si astazi avem activitati. Activitatea de astazi e una folositoare, azi zicem "Stop poluarii!" ne-am gandit eu impreuna cu doamna diriginta cat si restul clasei mele sa ajutam orasul sa arata mai frumos, curatandu-l. Era super ideea. Intalnindu-ne cu totii in fata scolii ne-am gandit sa ne imprastiem astfel terminam mai repede. Asa am si facut. Ne-am impartit pe echipe si am luat fiecare echipa un coltisor de oras dar nu prea ne-am gandit ca o echipa a luat cel am estic punct al orasului ducand foarte aproape de padure, astfel intalnindu-se cu un urs. Foarte norocosi fiind ca "musaafirul" nostru nu era infometat, chiar din potriva era jucaus si chiar prietenos. A fost cel mai adorabil urs pe care l-am vazut vreodata ne-am imprietenit cu toti si prin urmare a fost o zii foarte haioasa, folositoare si uimitoare in acelasi timp. Am ajutat orasul, curatandu-l, am cunoscut natura, explorand-o, cat si animalele neasteptate ajunse in oras. A fost o zi superba abia astept sa mai aveam astfel de activitati organizate de scoala.

andreea807: multumesc
angela345789: cu placere
Alte întrebări interesante