Limba română, întrebare adresată de comanalexandra1000, 8 ani în urmă

A citit cineva măcar una dintre cărțile:Lanțul de Adrian McKinty;Prizonierul B-3087 de Alan Gratz;Promisiunea de Yaël Hassan?
Pentru că,trebuie să fac rezumate pe ele și nu prea am chef.Le-am citit,sunt super interesante dar,de făcut rezumat este..Eehh..Mă înțelegeți.Deci,dacă ați citit măcar una vă rog să faceți rezumat!
Și dacă o da Dumnezeu să fi citit unul dintre voi măcar și să fie dornic să-mi facă rezumat îl rog pe acel cineva să aibe grijă la regulile unui rezumat.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de parkerbety
12

Răspuns:

Prizonierul B-3087

Yanek Gruner este un băieţel evreu ce locuiește în orașul Cracovia din ţara Polonia.El este luat prizonier de către naziști care îl conduc alături de alţi prizonieri în lagăre de concentrare.Restul familiei lui este ucisă de naziști, iar ele este singurul din familie care și-a jurat că va supravieţii.

Trege cu greu prin multe lagăre de concentrare, iar naziștii își băteau joc mereu de ei.De altfel sunt și înfometaţi dându-le doar o bucată de pâine. Lui Yanek ia fost tatutat precum și celorlalţi prizonieri un număr.El avea numărul B-3087. Yanek înfruntă ororile naziștilor până când Yanek și prizonierii se trezesc singuri fiindcă naziștii au fugit datorită învingerii Americii care după au luat prizonierii, printre care și Yanek dându-le un loc mai bun.Yanek a reușit să supraviețuiască amintindu-și că e un nume nu un număr.....


comanalexandra1000: Mulțumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!
parkerbety: cu placere
Alte întrebări interesante