Limba română, întrebare adresată de ipatrascu195, 8 ani în urmă

a) Redactează o compunere cu titlul „In tabără", in care să relateri despre activitatile pe leai desfăşurat. Atenție la partile unei compuneri. Folosește expresii deosebite. în care să nromnyeti una dintre activit ăţile enumerate.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de abbb75340
1

Răspuns:

În tabăra

Explicație:

Am aprins lanterna ca se lumineze cortul. Ne-am așezat in cerc, înghesuiți. Cel cu lanterna s a asezat in mijloc si a început sa ne citească povești. Era un moment excepțional de prietenie nocturna, prietenie la lumina lanternii.

Cine spune ca nu poti sa crești flori,doar având prieteni? Am crescut o floare mica deasupra fiecarei persoane,ca intr un final fiecate frunza sa se lege una de alta. Eram ca o coroana de flori,asezata in cerc. Iar persoana din mijloc ce ne citea era ca lumina care ne lega.

Deschid ochii. Langa mine erau ei,cei care imi sunt alături in padurea ce a de toate culorile. Unde sunt eu? Sunt În tabăra,iar aici, fiecare drum duce spre inceput. Ce este începutul? Începutul este atunci cand o poti lua de la capăt,si sa îți descoperi adevaratele gânduri orientate spre lume.


abbb75340: Sper ca este bun,daca este prea scurt poti reface tu cumva
abbb75340: doar o idee
Răspuns de casandra1525
1
În tabără



Tabăra este un loc în care îți faci noi prieteni și faci multe activități noi și frumoase .
Împreuna cu prietenii mei am plecat cu cortul intr-o pădure deasa și frumoasa . In acea seara noi am luat in ghiozdan : mâncare , apa , și câte o lanterna . Era ziua și a început sa se audă un zgomot din tufișuri , noi ne-am speriat și ne-am ascuns in corturi . După a apărut o veverița și noi am început sa ne amuzam . Apoi alt prieten de al meu a început sa spună povesti de groaza . A doua zi împreuna cu prietenii mei am fost și am mers cu barca pe lacul ……… ( îl pui care vrei tu ) și a foat foarte frumos , deoarece am făcut noi experiențe și ne-am apropiat mult mai mult .

Mie îmi place mult sa merg in tabăra , deoarece îți faci multe amintiri noi și ai parte de multe experiențe noi .
Alte întrebări interesante