Matematică, întrebare adresată de costachegabriel82, 8 ani în urmă

A3. Copiați și finalizați adunările:b)6\11-4\11=6-4\11;C) 1,5-2,6

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CosmoteRo
0

Răspuns:

6/11-4/11=6-4/11=2/11=0,(18)

c). 1,5-2,6= -1,1

Explicație pas cu pas:

Răspuns de marius0913
0

Explicație pas cu pas:

 \frac{6}{11}  -  \frac{4}{11}  =  \frac{6 - 4}{11}  =  \frac{2}{11} = 0,(18) \\ 1.5 - 2.6 =  \frac{15}{10}   -  \frac{26}{10}  =  \frac{15 - 26}{10}  =  -  \frac{11}{10}  =  - 1.1

Alte întrebări interesante