Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Acei din clasa a 6!!!!!
Va rog ajutatima sa traduc textul din carte de la pagina 78.
textul se numeste: At the Railway Station
Dau 100 puncteAcei din clasa a 6!!!!!
Va rog ajutatima sa traduc textul din carte de la pagina 78.
textul se numeste: At the Railway Station
Dau 100 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bossmaicl
5
Este cunoscut faptul că în zilele noastre oamenii calatoresc foarte mult. Ei călătoresc pe afaceri și de plăcere, despre țară și în străinătate. Cei care doresc să călătorească au la dispoziție numeroase mijloace de transport: trenuri expres și nave mari, mașini și avioane cu reacție.
Deși avioane sunt mai rapide și, unii oameni spun, mai convenabil, calea ferată este încă una dintre cele mai populare mijloace de călătorie. În primul rând, biletele de cale ferată sunt mai ieftine. Și acolo sunt oameni care nu le place de zbor, și mai sunt și alții care se bucură călătoresc cu trenul mai mult cu avionul.
Cu un tren aveți viteză, confort și plăcere combinate. Din scaunul de colț confortabil de un transport ai o vedere splendidă de la țară. Dacă vi se face foame, puteți avea o masă în sufragerie-masina sau bufet-mașină și în cazul în care călătoria este lungă, puteți avea un pat confortabil într-un loc de dormit.
O stație de cale ferată de mare este un loc foarte aglomerat și interesant. Există o mulțime de platforme la care trenurile vin și ieși. Un tren este în picioare la una dintre platformele gata să plece. Hamalii sunt foarte ocupat transportă bagajele la tren sau împingându-l pe camioane lor. Pe o altă platformă de tren tocmai a venit în. Unele persoane devin afară, alții devin în. Cei care nu au cumparat bilete în avans așteaptă în cozile la rezervare la birou. La bookstalls oamenii aleg cărți, reviste și ziare pentru călătoria. La birou mantie-o cameră sau bagaje unii oameni pleacă și luând bagajele lor.
Există o mulțime de semne într-o stație de cale ferată de mare. Puteți vedea de intrare și ieșire. Există, de asemenea, o sală de așteptare unde vă puteți relaxa până când este timpul să urce la bordul trenul. Dacă vi se face foame sau sete veți merge la sala de băuturi răcoritoare. Dacă nu cunoașteți numărul de platforma de la care pleacă trenul, uita-te pentru semnele sosiri și plecări. Ei îți vor spune numărul platformei.
Când ajungeți într-un oraș mare, puteți să vă lăsați bagajele grele la stația. În acest caz, se va uita pentru camera de manta sau al bagajelor de birou.
Dacă ați pierdut ceva ce trebuie să găsiți LOST PROPRIETATE OFFICE. Dacă ați găsit ceva, în cazul în care este un element mic cum ar fi ochelari sau umbrelă, le puteți lua la biroul de obiecte pierdute, de asemenea. Dacă este mare, ceva de genul un colet sau un geamantan, raportați la biroul de poliție, nu-l atinge singur.
Veți vedea, de asemenea OFFICE semn de rezervare. Acest lucru este în cazul în care ați cumpărat biletul. Dacă nu știți de timp sau platforma trenul pleacă din veți merge la birou de informații sau informare Biroul.
Alte întrebări interesante