Ed. tehnologică, întrebare adresată de stoicairina696, 9 ani în urmă

Activitati si meserii ptr realizarea produselor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Extinderea activitatii Andana Pan in domeniul produselor de patiserie In prezent se afla intr-un amplu proces de modernizare, largirea gamei de produse, marirea productiei si relansare.
Sediul social este in Baia Mare, str. Motorului nr. 7 A, Maramures. Noul amplasament a fost creat cu un spatiu de productie marit, pregatit pentru viitoarele activitati ce vor avea loc. Spatiile administrative sunt anexate cladirii in care se desfasoara procesul de productie.
Numarul de ordine in registrul comertului este J24/185/1991. Cod unic de inregistrare : 2204350, Atribut fiscal RO.Cod CAEN : 1071: Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patisserie.

Asociatii societatii Andana Pan sunt : Pop Gelu Ioan (82%) si Pop Iuliana (18%), capital social 162.210 lei, impartit in 1,622 parti sociale.Intentiile Andana Pan sunt de a dezvolta activitatea si de a atinge un nivel de performanta maxim intr-un domeniu cu potential foarte ridicat.Produsele de patiserie si cofetarie se pot imparti in trei categorii :produse congelate, produse proaspete ...

Alte întrebări interesante