Limba română, întrebare adresată de nalianmustafa666, 8 ani în urmă

acum îmi trebuie urgent va rog​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
0

Intr una din zilele lunii iulie , anul trecut ma aflam cu colegii intr o excursie la munte .Vremea se arata inca de dimineata frumoasa si calduroasa ,tocmai buna ptr o ieșire in peisajul natural al munților sau o plimbare prin pădure.

Pe noi ne a fascinat aproape tot ce a reușit natura sa creeze ,stăteam muti in fata peisajelor ,ce păreau aproape ireale . .Eu ador drumețiile, in momentul acela doream sa alerg ,sa ma ascund , sa ma tin de șotii , dar terenul alunecos nu imi permite sa ma desfasor .Noi mergeam încet , ne a speriat un tipat înfiorător de durere , Alina facea semne disperate cu mana , dar niciunul dintre noi nu înțelegea ce vrea sa ne spuna .Matei râdea ,credea ca, ei ii place sa joace farse răutăcioase.

Andrei a pus mana deasupra ei, voia sa o convingă, ca e in siguranta , ,fetele s au repezit asupra ei , cu gândul sa o liniștească. Alina aproape țipând . la noi, a reușit sa ne spuna , ca a fost muscata de piciorul drept de un șarpe .Andrei s a îndreptat catre ea si s a uitat la piciorul ei ,Alina spunea adevarul , dintii șarpelui i au punctat pielea . Băiatul si a apropiat gura de piciorul Alinei si i a tras veninul din mușcătură, a pus mana pe telefon si a sunat la salvare .Dupa 20 minute doctorul se afla langa ei , era bucuros cand a vazut ce a facut Andrei . _Copii , ma bucur ca sunteti insotiti de acest băiat minunat va spun sincer ca , va puteti bizui, in orice situație pe el , a spus doctorul . _Alina ,datorita lui , acum este bine , nu mai exista nici un pericol asupra ei ._Multumesc din suflet , a adaugat Andrei _.Sunt atat . de fericit ca totul s a terminat cu bine .

Dupa tot ce s a intamplat am invatat o lecție importanta ,legatura minunata care ii leaga pe oameni este prietenia , viata fara prieteni este ca si atunci cand nu am avea macar un înger sa ne vegheze fericirea !


nalianmustafa666: ms multtttttt5tttttt
tigrulcelbun175: cu placere .
Alte întrebări interesante