Limba română, întrebare adresată de vanesa3162, 8 ani în urmă

Adresați o scrisoare,de minimum 150 de cuvinte, lui Trunchbull în care să-i spuneți părerea voastră despre comportamentul ei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de darigaming04
3

Dragă domnișoară Trunchbull,

Eu cred ca comportamentul dumneavoastră nu a fost foarte adecvat. dori aveți un comportament mai adecvat cu copii și sa nu mai urlați la ei, sa nu ii mai trageți de urechi sau sa nu ii mai bateți deoarece ei sunt încă niște copii.

Ei încă nu au cum sa știe tot. Mie mi se pare domnișoara Honey are un stil de predare mult mai bun decât dumneavoastră. Ea ii învață pe copii prin joaca și ea nu ii bate sau nu urla la ei. As dori ca și dumneavoastră sa faceți asta pentru ca asa copii va vor aprecia mai mult. Ei sunt obișnuiți ca profesorii sau chiar doamna învățătoare nu urla la ei pentru ei și au dat seama ca ei sunt doar câteva suflete mici. Opinia mea față de domnișoara Trunchbull este ca ea preda bine dar strica tot prin faptul urla la copii și ii bate pentru dacă ea era mai blândă.

As dori ca domnișoara Trunchbull sa înțeleagă părerea și recomandarea mea. Dar recomandarea mea este ca domnișoara Trunchbull sa nu mai bata copiii și sa nu mai urle la ei. Dar părerea mea este ca este ea este un om bun. Dar avea dreptate domnișoara Honey ca domnișoara Trunchbull poate fi mai severa. Și chiar asa este. Ea, domnișoara Trunchbull are un suflet mare și poate fi buna dacă vrea și ea și eu cred în ea ca are un suflet mare. Și prin faptul ca este mai plinuta și are mușchi nu ii da voie sa ii bata pe copii. Domnișoara Trunchbull, eu cred ca sunteti o persoana foarte bună dar atitudinea strică.

Cu drag, (îți pui numele)

SPER CA E BINE. CRED CA ARE 150 DE CUVINTE ȘI SPER E VORBA DESPRE DOMNIȘOARA TRUNCHBULL DIN MATILDA, DE ROALD DAHL. BAFTA. (ZI MI DACĂ N ARE 150 CUVINTE)

Alte întrebări interesante