Istorie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

adresati un mesaj consiliului european prin care sa justificati necesitatea acceptari Romaniei in spatiul Schengen

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Catre Consiliul european,

In calitate de ambasador al Romaniei, doresc sa va prezint solicitarea patriei mele Romania de a fi membru cu drepturi depline in cadrul consiliului Europei.
In calitate de natiune a Europei, noi am existat de 2 mii de ani aici luptand pentru dreptate si onoare, 2 elemente care se regasesc in statutul consililului european.
Dorim sa ne aducem contributia in cadrul concertului natiunilor europene pentru strangerea legaturilor economice si culturale intre aceste state si sa sustinem uniunea europeana in relatiile cu statele sau gruparile de state de pe celelalte continente ale globului.
Asa cum in trecut am fost un garant al pacii in zona si element catalizator al popoarelor vecine, asa dorim sa ne manifestam si in cadrul consililului european.
Precum a dovedit de atatea ori istoria, natiunea romana a stiut cum sa treaca peste toate obstacolele ce i au aparut in cale.
De asemenea, trebuie sa reamintim ca natiunea romana a fost, este si va ramane una dintre cele mai tolerante state din lume; aspect demn de remarcat si de apreciat pentru viitoarea noastra candidatura ca membru in cadrul consililui Europei.

Utilizator anonim: Iti mulțumesc mult!!!O zi cat mai plăcută!!!
Utilizator anonim: multumesc si eu de apreciere!
Alte întrebări interesante