aduceti expresia la o forma mai simpla:
(b-8)totul la a doua -(64-6b)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
(b-8)² - (64 - 6b) =
= b² - 16b + 64 - (64-6b) =
= b² - 16b + 64 - 64 + 6b =
= b² - 10 b
Regula generala: (a-b)² = a² - 2ab + b²
Sper ca te ajuta!
= b² - 16b + 64 - (64-6b) =
= b² - 16b + 64 - 64 + 6b =
= b² - 10 b
Regula generala: (a-b)² = a² - 2ab + b²
Sper ca te ajuta!
Xcoder:
npc
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă