Aduceti la forma cea mai simpla expresia:
irinutasaratinean:
∫7-2√3∫+∫1-3√2∫²-6(√3+8)-√(2-7√3)²
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
18
|7-2√3| + |1-3√2|² - 6(√3+8) - √(2-7√3)²=
7 - 2√3 + 1 - 6√2 + 18 - 6√3 - 48 - |2-7√3|=
-22 - 8√3 - 6√2 - (7√3 - 2)=
-22 - 8√3 - 6√2 - 7√3 + 2=
-20 - 15√3 - 6√2
7 - 2√3 + 1 - 6√2 + 18 - 6√3 - 48 - |2-7√3|=
-22 - 8√3 - 6√2 - (7√3 - 2)=
-22 - 8√3 - 6√2 - 7√3 + 2=
-20 - 15√3 - 6√2
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă