Aduceti la forma cea mai simpla expresia
a) √48-13√12supra25+√4 opt supra 25
b) (√11+6√2-√11-6√2)²
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
91
a)√48=√(16•3) =4√3
13√12=26√3
(4√3-26√3):25+(2•25+8):25 =-22√3/25-58/25
b) (√11+6√2-√11-6√2)² =11+12-11-12=23-23=0
13√12=26√3
(4√3-26√3):25+(2•25+8):25 =-22√3/25-58/25
b) (√11+6√2-√11-6√2)² =11+12-11-12=23-23=0
marcela03mc82:
si care este rezultatul la a ?
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Fizică,
9 ani în urmă